A dobvarázsló a Trafóban – kisorsoltuk a Chris Dave-jegyeket

// 2012-11-13

Először érkezik hazánkba saját formációjával a dobvirtuóz, az igazi csodagyerek, Chris ,,Daddy” Dave. Ma este, tehát szerdán látható és hallható csapatával, a Drumhedzzel, előzenekarként pedig a magyar dzsesszes. wonkyhiphopos formáció, az Amoeba lép föl a Trafó nagytermében, este nyolckor. Kisorsoltuk a jegynyerteseket.

Chris Dave a fiatal generáció legtöbb stílusban foglalkoztatott dobosa, minden felállásban megállja a helyét. Íme, egy felsorolás akikkel együtt dolgozott: Beyoncé, Toni Brexton, Erykah Badu, Terrence Blanchard, Mos Def, Talib Kweli, Lalah Hathaway, Jill Scott.

Mindemellett és az ő játéka hallható Adele 21 című, hat Grammy-díjat nyert, és huszonötmilliós példányszámban eladott lemezén is. D’Angelónál soult, Sonny Rollins, Wynton Marsalis, Pat Metheny mellett pedig dzsesszt játszik, tehát nem igazán lehet zavarba hozni.

Ezt a sokoldalúságot a saját zenekarával is kihasználják, szeretnek több stílust is kipróbálni. Saját dalaik mellett feldolgozásokat is játszanak, például Jimi Hendrixtől és a Radioheadtől.

A Trafó Kortárs Művészetek Házába európai turnéjuk keretében, Amszterdam, Stockholm, Gent, Prága és Bergen után érkeznek.

A felállás:
Chris Dave and the Drumheadz
Jermaine Williams – basszusgitár
Kebbi Williams – szaxofon
Isaiah Sharkey – gitár
Chris Dave – dob

Nyerj jegyet lastminute!

Melyik ismert magyar zenekar ünnepelte tizedik születésnapját a Trafóban tavaly februárban? (Segítség korábbi ajánlónkban.)

A megfejtéseket a jatek@koncertblog.hu címre vártuk Chris Dave tárggyal szerdán délután ötig. A helyes megfejtés a Zagar volt, melyet beküldők között két jegyet sorsoltunk ma estére a Trafóba, a Chris Dave and the Drumheadz fellépésére: Czár Katalinnak és Erdős Norbertnek. A nyertesek nevét Facebook-oldalunkon is közöltük, illetve e-mailben értesítettük őket, és tudattuk velük a programra bejutás módját.


Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon! 

Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!


A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra.